2023- Marathon Rotterdam - the marathon rotterdam walk

ONTDEK OOK IN HET NAJAAR DE NEDERLANDSE HIGHLIGHTS!

Op zondag 5 maart werd officieel het Urban Walk seizoen afgetrapt met de Urban Walk Haarlem. Gelukkig kunnen wandelaars ook de rest van het jaar nog op ontdekkingstocht door maar liefst vijf Nederlandse steden. Voor de Urban Walks in het najaar kunnen deelnemers zich vanaf vandaag inschrijven!

 
Diverse locaties in Rotterdam, Breda en Utrecht zullen ook dit jaar hun deuren openen om wandelaars te verwelkomen tijdens de wandeltocht van ongeveer 12 of 20 km. De route brachten de wandelaars vorig jaar onder andere door de Markthal in Rotterdam, door het Princenhaags Museum in Breda en door het Sonneborgh Museum & Sterrenwacht in Utrecht. Dit jaar is de organisatie weer druk bezig om de route te vernieuwen en daarbij unieke en bijzondere locaties toe te voegen.
 
Urban Walk Series
Tijdens de wandelevenementen van de Urban Walk Series kunnen wandelaars de mooiste plekken van Nederland te voet ontdekken. De Nederlandse steden hebben namelijk veel moois te bieden: van cultuur en architectuur tot animatie en sportiviteit. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een uniek aandenken aan de mooie wandeltocht. Dit jaar bestaat de Urban Walk Series uit 6 steden.
 
De Urban Walk Series is een onderdeel van “We Are Walking”. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld. Het is de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. Of je nu liever in de stad, de heuvels of de natuur wandelt. We Are Walking biedt voor ieder wat wils.
 
Goede doel – Nationaal MS Fonds
Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Kom ook in beweging voor een toekomst zonder MS en doe mee! Je kunt op 2 manieren helpen, namelijk via een donatie in het inschrijfformulier of door naar walkforms.nl te gaan. Kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan € 150,- dan betaalt het Nationaal MS Fonds je startbewijs!
 
Tip: Meld je aan als groep en combineer gezelligheid met je inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!
 
Inschrijven kan nu via de onderstaande link:

Deel dit bericht

Meer nieuws